FAQ

Wat is de gemiddelde levertijd?
Mits de platen voorradig zijn is de levertijd meestal slechts enkele dagen

Waarom kan ik jullie niet bellen?
Omdat een telefonist geld kost en wij dit niet aan de klant door willen berekenen, daarentegen krijgt u altijd binnen 1 dag een reactie per mail voor alle vragen of opmerkingen.

Kan ik de platen ook ophalen bij jullie?
Daar wij zaken doen met meerdere leveranciers om de prijs zo goedkoop mogelijk te houden is ophalen niet mogelijk.

Hoe kan het dat rvsplaatwinkel de platen zo goedkoop kan aanbieden?
Wij hebben geen eigen opslag, geen dure accountmanagers en geen telefonist,
daardoor kunnen we zeer concurrerend aanbieden.

Ik vind de verzendprijs vrij hoog
Indien mogelijk is het altijd goedkoper om een aantal kleinere platen tegelijk te bestellen dan 1 hele grote plaat aangezien deze moeilijk handelbaar is en duur is om te versturen.

Hoe kan ik betalen?
Bedrijven kunnen bij RVSplaatwinkel.nl op rekening geleverd krijgen ( na interne goedkeuring en tot een bepaald bedrag ) Particulieren kunnen zonder extra kosten vooraf betalen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot levering onder rembours (betaling aan de chauffeur) hiervoor zijn wij helaas genoodzaakt een bedrag van € 17,50 incl. btw in rekening te brengen.

Is het niet gevaarlijk om vooraf te betalen?
Nee absoluut niet, vele klanten zijn u al voor gegaan, en zoals u kunt zien op onze website (bij contact) staan wij gewoon ingeschreven bij de kamer van koophandel, wij willen enkel een goed product leveren voor een scherpe prijs en dat houdt ook in dat wij geen dure incasso bureaus in willen schakelen om achter ons geld aan te hoeven.