Gepolijste RVS plaat

Gepolijste RVS plaat kopen bij RVS Plaatwinkel

Zoekt u een gepolijste RVS plaat? Deze koopt u bij RVS Plaatwinkel! Wij bieden u een gepolijste RVS plaat voor een uitstekende prijs. Deze plaat van roestvast staal heeft een luxe uitstraling en wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld deurbekleding, wandbekleding, balies en meer. Bij ons kunt u een gepolijste RVS plaat op maat laten maken. U bepaalt de afmetingen, dikte en afwerking van de plaat. Wilt u bijvoorbeeld een gepolijste RVS plaat in een bepaalde kleur? Dat kan! Wij helpen u graag aan de perfecte gepolijste RVS plaat.

“gepolijste

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Er zijn veel bedrijven die regelmatig met RVS plaat werken. Bijvoorbeeld voor producten of diensten. Is dat bij uw bedrijf het geval? Dan zijn wij de partner die u zoekt! Wij maken RVS platen voor de industrie, land- en tuinbouw en veeteelt. Maar ook voor vele andere toepassingen. Denk aan hygiënische toepassingen, zoals de achterwand in een keuken of medische ruimtes, of voor het maken van meubels, het bekleden van een wand of pilaar of de bescherming van een deur of plint. Waar heeft u een gepolijste RVS plaat voor nodig? Wij leveren platen van roestvast staal aan zowel bedrijven als particulieren.

Gepolijste RVS plaat op maat

Bij ons kunt u een RVS plaat op maat laten maken. Zo kunt u een gepolijste RVS plaat laten knippen, zetten (buigen) of voorzien van gaten. Wij kunnen gaten in een RVS plaat maken door boren of lasersnijden. Daarbij kunnen wij de plaat ook een kleurtje geven door deze te poedercoaten. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij uw gepolijste RVS plaat op maat voor u kunnen maken. Op aanvragen wordt altijd snel gereageerd.

gepolijste rvs plaat op maat

Daarom gepolijste RVS plaat bestellen bij RVS Plaatwinkel

Voor een gepolijste RVS plaat gaat u naar RVS Plaawinkel. Wij zijn namelijk dé specialist in metalen platen. De platen maken we zelf op maat, verpakken we en verzenden we. Hierbij garanderen wij u van een snelle en zorgvuldige levering, want we vinden kwaliteit erg belangrijk. Onze specialisten denken altijd met u mee en dragen kostenbesparende opties aan. En daarbij profiteert u ook nog eens van de volgende voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een gepolijste RVS plaat bij ons bestellen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via onze webshop. Wilt u meer informatie? Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van het op maat laten maken van een RVS plaat? Bel naar 085 – 06 00 337 of stuur ons een e-mail via info@rvsplaatwinkel.nl.