RVS plaat 2mm

RVS plaat 2 mm bestellen bij RVS Plaatwinkel

Zoekt u een RVS plaat van 2 mm? Deze bestelt u voor een uitstekende prijs bij RVS Plaatwinkel! Onze RVS platen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo worden ze regelmatig gebruikt in de industrie, land- en tuinbouw en veeteelt, maar ook voor hygiënische toepassingen. Denk aan platen van roestvast staal als achterwand van keukens of in medische ruimtes. Daarbij ziet u ook steeds vaker dat RVS platen gebruikt worden voor meubels, wandbekleding, de bescherming van deuren en ontvangstbalies. Bij ons kunt u ervoor kiezen om een RVS plaat van 2 mm op maat te laten maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag via de webshop direct een offerte aan.

rvs plaat 2mm voor keukenwand

RVS plaat standaard of geborsteld

Wij hebben zowel standaard als geborstelde RVS platen. Een geborstelde RVS plaat van 2 mm is mooier dan een standaard plaat. Geborstelde platen zijn namelijk minder dof en ogen daardoor wat fraaier. Op plaatsen waar de RVS platen prominent in het zicht zijn, wordt vaak gekozen voor geborstelde platen van roestvast staal. De standaard RVS plaat is wel een stuk goedkoper.

RVS plaat 2 mm op maat

Bij ons kunt u een RVS plaat van 2 mm volledig op maat laten maken. Wij kunnen verschillende bewerkingen voor u uitvoeren. Zo kunt u de RVS plaat op maat door ons laten knippen. Ook kunnen wij platen zetten (buigen) en voorzien van gaten. Gaten boren we of maken we met een lasersnijder. Welke methode toegepast wordt, hangt af van de wensen die u heeft. Wilt u een RVS plaat van 2 mm in een bepaalde kleur? Dan kunt u de plaat laten poedercoaten. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij de plaat op maat voor u kunnen maken. We reageren altijd snel op aanvragen.

rvs plaat 2 mm op maat

Waarom RVS Plaatwinkel?

Voor een RVS plaat van 2 mm gaat u natuurlijk naar RVS Plaatwinkel. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van metalen platen. De platen maken we zelf op maat. Daarbij denken we met u mee en dragen we kostenbesparende opties aan. Ook zorgen we altijd voor een snelle en vooral ook zorgvuldige levering, want kwaliteit vinden we erg belangrijk. Bestel bij ons een RVS plaat van 2 mm en u profiteert van:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een RVS plaat van 2 mm bij ons bestellen? Hiervoor kunt u een offerte aanvragen via de webshop. Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 337 of ons een e-mail te sturen via info@rvsplaatwinkel.nl.