RVS plaat 3mm

RVS plaat 3 mm bestellen bij RVS Plaatwinkel

Bent u op zoek naar een RVS plaat van 3 mm? RVS platen zijn voor een uitstekende prijs te bestellen bij RVS Plaatwinkel! Platen van roestvast staal zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo worden onze platen in de industrie, land- en tuinbouw en veeteelt gebruikt, maar ook voor hygiënische toepassingen. Hierbij kunt u denken aan een RVS plaat in medische ruimtes of als achterwand van een keuken. Maar ook als wandbekleding ziet u RVS platen steeds vaker terugkomen en als bescherming van deuren, voor meubels en op ontvangstbalies. Bij ons kunt u een RVS plaat van 3 mm volledig op maat laten maken. Vraag gerust naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan via de webshop.

rvs plaat 3mm voor keukenwand

Standaard of geborstelde RVS plaat

Wij bieden u standaard en geborstelde platen van roestvast staal. Het verschil? Een geborstelde RVS plaat van 3 mm ziet er mooier uit. Een geborstelde plaat is namelijk minder dof en oogt daardoor fraaier. U ziet geborstelde RVS platen dan ook vaak terug op plaatsen waar de platen prominent in het zicht zijn. Standaard RVS platen zijn wel wat goedkoper dan geborstelde RVS platen.

RVS plaat 3 mm op maat

Wilt u een RVS plaat van 3 mm op maat laten maken? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten voeren verschillende bewerkingen uit, zoals knippen, zetten (buigen) en het maken van gaten in deze platen. Gaten kunnen geboord worden, maar ook gemaakt worden met een lasersnijder. Welke methode we toepassen, hangt van uw wensen af. Daarbij kunnen we een RVS plaat ook een kleurtje geven door deze te poedercoaten. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken de RVS plaat op maat. Op aanvragen wordt altijd snel door ons gereageerd.

rvs plaat 3mm op maat

Voordelen RVS Plaatwinkel

Voor een RVS plaat van 3 mm gaat u naar RVS Plaatwinkel. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van metalen platen. Daarbij denken we altijd mee met u en dragen we eventuele kostenbesparende opties aan. U bent bij ons verzekerd van een snelle, maar vooral zorgvuldige levering. Kwaliteit is namelijk erg belangrijk voor ons. Door bij ons een RVS plaat van 3 mm te bestellen, profiteert u ook nog van de volgende voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een RVS plaat van 3 mm bij ons bestellen? U kunt via onze webshop geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel of mail ons gerust. Bel naar 085 – 06 00 337 of stuur ons een e-mail via info@rvsplaatwinkel.nl.