RVS plaat op maat

RVS plaat op maat laten maken bij RVS Plaatwinkel

Wilt u een RVS plaat op maat laten maken? Dit kunt u het beste overlaten aan de specialisten van RVS Plaatwinkel! Wij kunnen namelijk verschillende bewerkingen uitvoeren, zoals knippen, zetten (buigen), boren en poedercoaten. Allemaal bewerkingen waarmee we platen van roestvast staal volledig naar wens kunnen maken. Heeft u specifieke afmetingen nodig? Of bijzondere vormen? Dan kunt u op ons rekenen! Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag om een RVS plaat op maat voor u te maken. Neem gerust contact met ons op en geef uw wensen door.

“rvs

Waarvoor dient een RVS plaat?

Een RVS plaat kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor hygiënische toepassingen, zoals als achterwand van een keuken of in medische ruimtes. Maar ook in de industrie, de land- en tuinbouw en de veeteelt worden platen van roestvast staal vaak gebruikt. En wat dacht u van een RVS plaat voor de bescherming van deuren? Of als wandbekleding? En voor meubels? Wij leveren RVS platen aan zowel particulieren als bedrijven. Ook een RVS plaat op maat.

Mogelijkheden van een RVS plaat op maat

Een RVS plaat op maat maken is geen enkel probleem voor ons. Wij zijn in staat om verschillende bewerkingen uit te voeren. Wilt u een RVS plaat in een specifieke afmeting? Dan knippen wij de plaat op maat voor u. Ook kunnen wij de RVS plaat voor u zetten (buigen) en van gaten voorzien. Gaten kunnen geboord worden en met lasersnijden worden gemaakt. Mocht u een RVS plaat in een kleurtje willen, dan kunnen wij de plaat voor u poedercoaten. Wij horen graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij voor u een RVS plaat op maat kunnen maken. Op aanvragen reageren we altijd snel.

rvs plaat op maat

Daarom een RVS plaat bestellen bij RVS Plaatwinkel

Wij zijn gespecialiseerd in metalen platen. Daardoor kunnen wij een RVS plaat zelf op maat maken, deze verpakken en verzenden. Hierbij kunt u rekenen op een snelle en zorgvuldige levering. Kwaliteit vinden wij namelijk erg belangrijk. Wij denken mee met onze klanten, dragen kostenbesparende opties aan en bieden de volgende voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een RVS plaat op maat laten maken door de specialisten van RVS Plaatwinkel? Vraag dan een offerte bij ons aan via de webshop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen voor ons? Neem dan gerust contact op. U bereikt ons telefonisch via 085 – 06 00 337 en per e-mail via info@rvsplaatwinkel.nl.