RVS U profiel

RVS U profiel kopen bij RVS Plaatwinkel

RVS U profiel nodig? Ga naar RVS Plaatwinkel! Wij kunnen een RVS U profiel op maat voor u maken. Daarbij zijn verschillende afmetingen en diktes mogelijk. Een RVS U profiel is duurzaam en daardoor een perfecte keuze voor veel projecten. De profielen van roestvast staal worden dan ook veel toegepast in de bouw en constructie. Denk aan de de industrie, de land- en tuinbouw en de veeteelt. Maar ook voor hygiënische toepassingen is RVS een geschikt materiaal, bijvoorbeeld in medische ruimtes of als achterwand in een keuken. Wij leveren RVS U profielen aan zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België. Bestel direct een RVS U profiel via onze webshop.

Uw partner voor een RVS U profiel

Veel bedrijven werken regelmatig met producten van roestvast staal voor hun producten of diensten. Uw bedrijf ook? En bent u daarom op zoek naar een goede leverancier van RVS U profielen? Wij zijn de partner die u zoekt! Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een RVS U profiel. Deze profielen kunt u ook op maat laten maken.

RVS U profiel op maat

Wij zijn gespecialiseerd in metalen platen en kunnen een RVS U profiel op maat voor u maken. Hiervoor kunnen wij verschillende bewerkingen uitvoeren. Wij kunnen platen van roestvast staal op maat knippen, zetten (buigen) en voorzien van gaten. Deze gaten maken we door ze te boren of door ze te lasersnijden. Ook kunnen wij een RVS U profiel van een kleurtje voorzien door deze te poedercoaten. Geef uw wensen aan ons door en wij maken het RVS U profiel voor u op maat. Op aanvragen reageren we altijd snel.

Daarom RVS U profiel bestellen bij RVS Plaatwinkel

Een RVS U profiel bestelt u natuurlijk bij RVS Plaatwinkel. Wij maken de RVS U profielen niet alleen zelf op maat, maar verpakken en verzenden ze ook. Daarbij kunt u rekenen op een snelle, maar vooral ook zorgvuldige levering. Kwaliteit is namelijk erg belangrijk voor ons. Onze specialisten denken altijd met u mee en dragen eventuele kostenbesparende opties aan. Daarbij profiteert u altijd van de volgende voordelen als u bij ons een RVS U profiel koopt:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een RVS U profiel bij ons bestellen? Vraag dan via de webshop een offerte aan. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van een RVS U profiel? Of heeft u vragen? Bel naar 085 – 06 00 337 of stuur ons een e-mail via info@rvsplaatwinkel.nl.