RVS wand

RVS wand bestellen bij RVS Plaatwinkel

Zoekt u een RVS wand? Bijvoorbeeld als achterwand voor uw keuken? Een RVS wand bestelt u bij RVS Plaatwinkel! Wij bieden u diverse RVS wanden, zowel van standaard RVS platen als van geborstelde RVS platen, voor een uitstekende prijs! Onze geborstelde RVS platen zijn vooral heel populair als RVS wand. Ze worden veel toegepast achter het fornuis, maar ook de meeste afzuigkappen zijn gemaakt van geborstelde RVS platen. Wij bieden u de mogelijkheid om een RVS wand op maat te laten maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Neem gerust contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen voor een RVS wand? Dit doet u via de webshop.

“rvs

Geborstelde RVS wand

Geborstelde platen van roestvast staal zijn erg populair als wand. Waarom? Omdat geborstelde RVS platen mooier zijn dan de standaard RVS platen. Doordat deze platen zeer licht geborsteld zijn, zijn ze minder dof en zien ze er fraaier uit dan de standaard RVS platen. Daarom kiezen mensen vaker een geborstelde RVS plaat als achterwand op plaatsen waar de plaat prominent in het zicht zit, zoals in de keuken.

RVS wand op maat

Bij ons kunt u terecht voor een RVS wand op maat. Omdat wij gespecialiseerd zijn in metalen platen, kunnen wij verschillende bewerkingen uitvoeren. Denk aan knippen en zetten (buigen). Ook kunnen we platen van roestvast staal van gaten voorzien. Dit kan door gaten te boren of door gaten te maken door middel van een lasersnijder. En wilt u een RVS achterwand in een bepaalde kleur? Dan kunnen wij de plaat voor u poedercoaten. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken een RVS wand voor u op maat. Op aanvragen wordt altijd snel gereageerd.

rvs wand op maat

Daarom een RVS wand bestellen bij RVS Plaatwinkel

Een RVS wand bestelt u natuurlijk bij RVS Plaatwinkel. Wij maken de wand zelf op maat en zorgen voor een snelle en zorgvuldige levering. Kwaliteit staat namelijk altijd voorop bij ons. Daarbij denken onze specialisten graag met u mee en dragen ze kostenbesparende opties aan. Bij ons profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Snelle levertijd
 • Ruim 10 jaar ervaring
 • Eigen productie, knip en buigwerk
 • Levering in Nederland en België
 • Vlot geleverd, erg blij mee.

  Peter, den Haag

  - Peter, den Haag
 • Snelle service, ziet er echt goed uit.

  Riet Amersfoort

  - Riet Amersfoort
 • GEWELDIG!!!!

  Peter B.

  - Peter B.
 • Goede service, persoonlijke behandeling, erg fijn.

  P. Verhoeven

  - P. Verhoeven
 • Alles naar wens verlopen. Erg blij met het resultaat. Zie foto van de RVS werkbank. Ik moet nog een stuk RVS hebben maar dat zal ik nog wel bestellen via jullie. Bedankt en tot ziens.

  Jeff L.

  - Jeff L.
 • De plaat was helemaal top en past op de millimeter!!!
  Arnout

  - Arnout

Vraag een offerte aan via de webshop

Wilt u een RVS wand bij ons bestellen? Vraag dan een offerte aan via de webshop. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over een RVS plaat als achterwand? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 085 – 06 00 337 of stuur ons een e-mail via info@rvsplaatwinkel.nl.